Reservaties voor vieringen

Hieronder kan u reserveren voor één van de vieringen die we aanbieden in enkele van onze kerken.

Het aantal plaatsen is omwille van de coronamaatregelen beperkt. We vragen om die reden om per week slechts voor één weekviering en één weekendviering in te schrijven om zo ook anderen een kans te geven deel te nemen aan onze vieringen. Indien je echter de dag zelf merkt dat er nog plaats is, mag je extra reserveren.

Opgelet: de vieringen staan reeds geruime tijd op voorhand ingepland, maar reservaties kunnen slechts twee weken op voorhand worden ingegeven.

Om te reserveren klik je bij de viering van jouw keuze op “registreren”. Vervolgens kies je de datum in de aanklik-lijst, en het gewenste aantal plaatsen. In het volgende scherm geef je je naam op, je mailadres en je telefoonnummer. Als alles correct werd ingevuld krijg je op je mailadres een bericht met bevestiging van je reservatie.

In deze bevestigingsmail vind je ook een link die je kan gebruiken om de reservatie te annuleren. Gebruik deze aub indien u niet kan komen, zodat er plaats vrijkomt voor anderen.

Lukt de reservatie niet via deze weg, dan kan je telefonisch inschrijven, dagelijks tussen 15 en 18 uur, bij Jef De Wilde, op het nummer 0474 184 718.

Mocht je vragen hebben over deze reserveringen of op problemen stuiten, dan kan je ons best bereiken via de contactpagina of per mail: steven@pe-sint-salvator.be

[MEC id=”1051″]