Zowel in de vasten als in de advent zingen en bidden we telkens op maandagavond samen de vespers. We doen dit in onze moederkerk, Sint-Lambertus in Kessel, in het prachtige koorgestoelte achter het altaar. In die uitzonderlijke omgeving en intieme sfeer komen de gezangen en gebeden het beste tot hun recht.

Door de corona-maatregelen is het niet mogelijk om onze vespers op die wijze te beleven.

Om toch samen in zang en gebed verbonden te blijven organiseren we onze vespers in deze bizarre tijd online, elke maandag in de veertigdagentijd, om 19 uur stipt.

Enkele opmerkingen vooraf:

  • Download op voorhand de bijhorende teksten. De juiste PDF bestand voor elke dag kan je via de knoppen hieronder downloaden.
  • Graag enkele minuten op voorhand inloggen.
  • We starten online graag in een ingetogen sfeer. Gelieve dan ook van bij het begin zowel je microfoon als je camera uit te schakelen, en niet iedereen te begroeten…
  • Na de vespers kunnen de camera’s en microfoons wel opnieuw ingeschakeld worden en kan nog even worden nagepraat voor wie dat wenst.
  • Probeer voldoende op voorhand in te loggen om zeker te zijn dat alles lukt. Bij technische problemen of vragen kan je vooraf terecht bij Steven op het nummer 0475 54 44 25 of per mail steven@pe-sint-salvator.be-sint-salvator.be

Deelnemen aan onze online-vespers kan door op de knop hieronder te klikken.

Download hier de gebeden en teksten voor elke vesper-viering.