Verslag PKN

Naar gewoonte brengen wordt er verslag uitgebracht van de plaatselijke kerngroep Noord (PKN).

Na 3 maanden onderbreking waren we blij om mekaar terug te zien, in levende lijve, maar uiteraard wel met behoud van de nodige afstand.

In het bovenzaaltje van het PC van Bevel waren de tafels op ruime afstand van mekaar gezet zodat we veilig konden vergaderen. Als een volleerde garçon (met mondmasker en handschoenen) voorzag Jan Gielen ons van een drankje en Romain trakteerde met een lekkernij voor zijn verjaardag. Dankjewel heren!

In eerste instantie werden uiteraard al de voorbereidingen voor de heropstart besproken. Er komt toch wel wat bij kijken… Hopelijk moeten we geen mensen terugsturen aan de deur, want dat vinden we echt niet leuk; dat maximum aantal aanwezigen.

We durven hopen op een snelle versoepeling van deze maatregel.

Daarnaast bespraken we ook het uitstel van het vormsel, de eerste communie en het doopsel, alsook een aangepaste regeling voor het weekend van 15 augustus.

De intenties die in de Corona-periode vielen, worden uitgesteld naar het najaar, in overleg met de familie

Uitvaarten worden vanaf dit weekend terug betalend, normaal gezien zijn de uitvaartondernemers hiervan op de hoogte. Volgende keer vergaderen we in het vernieuwde Patronaat in Kessel. 

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *